Keresés

Kedves Partnerünk !

Cégünknél már évtizedek óta minden év végén „hagyomány”, hogy az Önök segítségével jelentős összegekkel támogatjuk a beteg gyermekek gyógyulását, ellátását és a körülményeiket javító, segítő különféle alapítványok eszközbeszerzéseit és munkájukat

Most, a rendkívüli helyzetre való tekintettel szeretnénk Önöket tájékoztatni arról, hogy április 1-től április 15-ig

minden Önöktől kapott belföldi fuvarmegbízás díjából• 3.000.- Ft-ot

minden Önöktől kapott nemzetközi fuvarmegbízás díjából• 30.-€ -t a

a Szent László és Szent István Kórház Betegeiért, Orvosaiért és Dolgozóiért Alapítvány számlájára utalunk.(11705008-29919907)

Reméljük, hogy ezzel a jelképes felajánlással együttesen tudunk mi is hozzájárulni ahhoz, hogy a kialakult helyzetben az érintettek minél több támogatást kaphassanak.

 

Szíves segítségét köszönöjük! - A Beta-Trans csapata

 

Beta-Trans Plusz Kft.

H-1186 Budapest, Besence utca 3 + 36 1 421 4277
BSB 14 15 16 17 FEHER   

„A legnagyobb hiba, amit elkövetünk, ha nem teszünk semmit, mert azt hisszük, hogy csak keveset tehetünk.” (Sydney Smith)

Kevés meghatóbb pillanat van annál, mint amikor egy kilátástalannak tűnő krízis helyzetben egy váratlan segítség reményt ébreszt az emberek szívében.

Mi ezekért a pillanatokért is dolgozunk…

Köszönő levél érkezett cégünk címére. A Szent László és Szent István Kórház Betegeiért, Orvosaiért és Dolgozóiért Alapítvány levelében arról számol be, hogy a Beta-Trans Plusz KFT 2020. április 1- 15. között összesen 1.771.500 .-Forint összeget támogatásként, adomány gyanánt utalt át részükre. Így a köszönet elsősorban Önöket, megbízóinkat illeti, mivel a nagylelkű figyelmességüknek hála ezzel a az összeggel sikerült hozzájárulni a Szent László és Szent István Kórház Betegeiért, Orvosaiért és Dolgozóiért Alapítvány munkájához. Az alapítvány orvosi eszközökre és a koronavírus elleni védőfelszerelésekre fordítja az adományokat, ezzel segítve a kórházban lévő súlyos állapotú betegek ellátását és az értük dolgozó kórházi ápolók és orvosok védelmét.

Köszönjük!

Tisztelettel:     

Beta-Trans csapata