Keresés
A Brand Council független szervezet 1995-ben Nagy-Britanniában jött létre, és ma már világszerte közel 90 országban működik.

Azon márkák előtt tiszteleg, amelyek kiemelkedő sikereket értek el, illetve e kivételes eredmények fenntartását biztosítják.


Büszkén jelentjük be, hogy a Beta-Trans Plusz Kft. idén 3. alkalommal nyerte el a Business Superbrands címet, mely az üzleti szektor (B2B) legjobbjai érdemelnek ki, azaz olyan magyarországi cégek, akik elsősorban vállalkozásokkal, szervezetekkel állnak kapcsolatban, csak másodsorban/ritkábban a fogyasztókkal.

14 tagú szakmai bizottság a Bisnode adatbázisa alapján, továbbá a jelentős hazai szakmai szervezetek és szövetségek ajánlásainak figyelembevételével dönt arról, hogy az üzleti élet mely szereplő viselhetik a Business Superbrands védjegyet. Az elismerés célja, hogy példát mutasson a hazai piac márkáinak sikeres működéséhez, illetve iránymutatást adjon a még fejlődő piaci szereplők számára. A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet.

Örömmel tölt el bennünket, hogy több alkalommal is eme nívós elismerésben részesültünk. Ez számunkra egyfajta többszörös visszaigazolás is, hogy az a minőségi szolgáltatás, melyet az Ügyfeleink számára nyújtunk mintegy védjegyként biztosíthassa Őket megbízhatóságunkról. Fontosnak tartjuk, hogy a kiélezett piaci versenyben megkülönböztethetőek legyünk és kiemelkedjünk a versenytársaink közül Partnereink javára.Beta-Trans Plusz Kft.

H-1186 Budapest, Besence utca 3 + 36 1 421 4277
BSB 14 15 16 17 FEHER