Keresés

A megbízható gépjárművezetők adatbázisa

A DIDb rendszer egy olyan hatékony és Európa-szerte egyedülálló megoldás, mely az árufuvarozás sikerének kulcsfontosságú szereplőire, a gépkocsivezetőkre koncentrál, célul tűzve ki a velük kapcsolatos kockázatok, valamint az általuk okozott veszteségek csökkentését.
A DIDb adatbázis szolgáltatás alapja egy olyan aktív és online, 2008 óta folyamatosan bővülő fehérlista, melynek segítségével a felhasználók még a rakodás megkezdése előtt meggyőződhetnek a rendszerbe sikeresen regisztrált és a többi DIDb felhasználó által folyamatosan minősített gépjárművezető személyazonosságáról, megbízhatóságáról, szakmai kompetenciájáról.
Szem előtt tartva Ügyfeleink üzleti igényeinek magas szintű kiszolgálását, a Beta-Trans elkötelezett partnere a DIDb rendszert üzemeltető Sectran Kft-nek. Sofőrjeink szigorú kiválasztási folyamatának részeként gépjárművezetőinknek előírjuk a DIDb rendszerbe történő regisztrációt és a DIDb kártya-kiváltást, annak érdekében, hogy hozzáadott értékű szolgáltatásként tudjuk biztosítani Ügyfeleink részére a DIDb rendszer által kínált előnyöket.

A DIDb rendszerről további részleteket olvashatnak a következő weboldalon: www.didb.eu

Beta-Trans Plusz Kft.

H-1186 Budapest, Besence utca 3 + 36 1 421 4277
BSB 14 15 16 17 FEHER