Keresés

​Minőségpolitika

A Beta-Trans Plusz Kft több évtizedes működése közben megtapasztaltuk a kombinált áruszállítási fuvarpiacon, hogy az általunk nyújtott szolgáltatások mind a belföldi, mind a nemzetközi területen is elismertek és mostanra folyamatosan szükségessé is teszik intenzív jelenlétüket. Logisztikai szolgáltatásaink során kiváló minőségre és ügyfeleink igényeinek maximális kielégítésére törekszünk.
Bevezetett minőségirányítási rendszerünk és követelményeinek teljesítése valamint a rendszer folyamatos fejlesztése biztosíték arra, hogy vevőink maximálisan elégedettek legyenek a magas szinten nyújtott minőségi fuvarszervezési, vámjogi és egyéb speciális konténerszállításhoz szorosan kapcsolódó egyedi szolgáltatásainkkal.
Fő célkitűzésünk a cég tevékenységében a partnereinkkel évtizedek alatt kiépített jó kapcsolatunk megőrzése, a vevőközpontúság növelése a folyamat szemléletű munkaszervezés tökéletesítésével. Ennek érdekében mint tulajdonos ügyvezető – a munkatársaim bevonásával – színvonalas szolgáltatás nyújtásával megbecsülést és eredményt kívánunk elérni.
Minőségpolitika fő irányelveit az alábbiakban határozzuk meg és példamutatóan elköteleződünk e célok megvalósításában:
• A hazai és nemzetközi szolgáltatásnyújtás során felmerülő problémákat és azok megoldását dokumentáljuk a következtetések levonása érdekében. Így a megfelelő helyesbítő intézkedéseken túl megelőző intézkedések megfogalmazására is lehetőségünk nyílik, ez utóbbi egyben a rendszerfejlesztésének fontos eszköze is, és további fejlesztések célkitűzésének alapja.
• A kizárólagos alvállalkozóink évek óta elköteleződtek cégünk irányába, ezért tevékenységeiket rendszeresen értékeljük, az eredményeket közzé tesszük mind munkatársaink, mind pedig alvállalkozóink körében, így ösztönözve őket a hatékonyabb munkavégzésre.
• A gyors technikai fejlődés követése mellett külön figyelmet fordítunk a számítógépes rendszer megfelelő kezelésére, gondoskodva a legmodernebb és megbízható IT háttérről.
• A magas szintű szolgáltatási színvonal megtartása és tökéletesítése érdekében kollegáink rendszeres oktatásban, továbbképzésben részesülnek- a szállítás és a vámkezelés területén is. Minőségirányítási rendszerünk működtetése a minőségszemlélet kialakítását is magával hozta, amelynek folyamatos erősítését a minőségügyi oktatások célozzák.
• Fontosnak tartjuk a tudatos környezetvédelem támogatását, ezen elvek alapján tervezzük és szervezzük gépjárműparkunk folyamatos flottacseréjét a legkorszerűbb eszközök beszerzésével.
• Elkötelezzük magunkat a tiszta, és rendezett munkakörnyezet mellett. Minőségirányítási rendszerünk keretet ad az évek során kialakult tevékenységünknek, iránymutatást a fejlesztő és eredményes működésünkhöz. Következetes piacpolitikánknak és versenyképes árainknak köszönhetően forgalmunk évről-évre növekszik.
Minőségirányítási rendszerünk MSZ EN ISO 9001:2015 szabványnak megfelel, így garantáljuk szolgáltatásaink magas minőségét és ennek fenntarthatóságát.
​​​​

Rakita Zoltán
ügyvezető, tulajdonos

Beta-Trans Plusz Kft.

H-1186 Budapest, Besence utca 3 + 36 1 421 4277
BSB 14 15 16 17 FEHER